Skip to main content


Logo-Redlotus-trans

Învață. Explorează. Performează.

Regatta log – Callatis 2019

Jurnal de Regatta

Cupa României Alpha Bank 2019 a avut startul în weekendul trecut, cu prima manșă: Regata Callatis care a avut loc la Eforie Nord. Două zile interesante: 1 cursă offshore – sâmbătă și 3 curse inshore – duminică.

La sfârșitul primei zile de competiție (offshore), având vânt mediu și valuri, urmate de schimbări în vânt, Redlotus Sailing Team – Cosa Nostra a ocupat locul 4 în clasa B ORC.

În cea de-a doua zi de curse nivelul tehnic a crescut, în special datorită procedurii de start comun pentru clasele ORC A și ORC B. Cu tot efortul depus, nu am putut apăra poziția anterioară obținută și am încheiat regata pe locul 6 din 19 veliere înscrise pentru clasa ORC B. Mai jos veți găsi imagini de la a treia cursă inshore de duminică.

Echipa este motivată după acest eveniment, pe o tendință ascendentă față de regata anterioară și așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă a Cupei României Alpha Bank 2019.

Dorim să mulțumim organizatorilor (Black Sea Sailing și Cristian Tabacu) și să felicităm câștigătorii clasei ORC B precum și câștigătorii clasei ORC A&B.

Fii aproape și navighează cu noi!

Lasă un comentariu