DESPRE NOI

Povestea scolii de navigatie Redlotus începe la finalul anului 2018 când pasiunea și dorința ne mânau să concurăm în Clasa B a Cupei României și a Campionatului Național de Yahting astfel, s-a născut echipa de regattă Redlotus Sailing Team.  Navigăm la bordul velierului Cosa Nostra un Archambault Grand Surprise ce mai participase cu succes, în trecut, în campionatele Franței și Greciei, obținând rezultate notabile.

Visul nostru de a face cunoscut acest mod superb de a petrece timpul liber ne-a împins să realizăm în 2019 primele Expediții – Catamaran Sailing Week. Astfel, am schimbat ritmul de la unul alert specific regattelor, la unul liniștit , de contemplare, la bordul unor catamarane de generație nouă, în minunatele arhipelaguri ale Greciei.

2019 rămâne un an încununat de realizări și astfel devenim broker de ambarcațiuni în charter, afiliat internațional, având acces la peste 9000 de repere în tot bazinul Mediteranean, USA și o parte din Asia. Este un pas firesc, având tot mai multe solicitări din partea celor care ne cunosc de a închiria ambarcațiuni, predominant în Grecia, Croația, precum și Italia, Franța sau Spania. Continuăm să ne implicăm și participam și la evenimente internaționale ale industriei de charter (ICE Viena 2019)

Începutul lui 2020 urează bun venit noului velier ce se alătură flotei REDLOTUS și încununează o nouă realizare reprezentată de acreditarea ANR pentru a furniza cursuri de navigație . Alături de Florin Olteanu și alți 2 instructori cu experiență începem sesiunile de pregătire pentru cei ce doresc sa învețe să navigheze, să cunoască terminologia, reglementările din domeniu și sa obțină brevetul de conducător de nave de agrement categoriile C, D, S, C+D, C+S, C+D+S, precum și cursul de radiocomunicații SRC/LRC.

În anul 2021 mai facem un pas spre a îndemna doritorii să învețe să navigheze și suntem bucuroși sa adăugăm la programul nostru de cursuri – categoria B și categoria A (New Entry! – Cursuri Advanced).

Valorile după care membrii echipei se ghidează zi de zi sunt:

  • pasiune,
  • dezvoltare personală,
  • respect,
  • motivație interioară,
  • fair-play,
  • dorința de a depăși condiția actuală
  • curajul de a ieși din zona de confort

Viziunea noastră se bazează pe a încuraja doritorii să experimenteze și să învețe, iar în acest scop avem alături  navigatori experimentați, sportivi ce au participat la competiții și olimpiade, ghidați de aceeași pasiune: să ridice velele și să concureze!

Misiunea noastră este de a promova yachting-ul în România prin motto-ul nostru:ÎNVAȚĂ. EXPLOREAZĂ. PERFORMEAZĂ.

Partners and friends

Aboneaza-te la newsletter

Copyright © 2021, Redlotus Offshore Sailing SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Web development si SEO SPB