Skip to main content


Logo-Redlotus-trans

Învață. Explorează. Performează.

Minorca – Dufour 44 Performance

Noul velier ce intră în flota Redlotus

Transfer încheiat cu bine! Minorca (Dufour 44 Performance) a ajuns acasă în Mangalia, după o călătorie de 12 zile ce a început în nordul Croației, apele Muntenegrului și Albaniei, arhipelagul Ionic, cel Saronic și Deodecanese, strâmtoarea Canakale, marea Marmara, Bosfor și Marea Neagră.

Minorca este un velier fabricat în 2007 de către șantierele Dufour, are 4 cabine și 2 băi și va putea fi accesat în Mangalia, atât pentru regatte, croaziere cât și pentru cursuri de navigație.

Să înceapă vara!

Revenim cu un update!

La inceput de an 2022, velierul Minorca (Dufour 44 Performance) a primit un refit si va putea fi accesat pentru croaziere pe Marea Neagra (cu imbarcare in port turistic Mangalia), de cateva ore sau cateva zile, evenimente Team Building sau alte inchirieri private pentru 24h sau mai mult, cu skipper inclus.

Refit-ul a constat in:- inlocuirea complete a pardoselii in salon si cele 4 cabine.- refacerea interiorului (tratare lemn si relacuire)- retapitarea canapelelor si paturilor.- toalete cu pompe electrice in cele 2 bai.- schimbarea corpurilor de iluminat(LED).- dotarea ambarcatiunii cu echipamente moderne de navigatie si siguranta.- verificare si gresare a cabestanelor.- inlocuirea tuturor manevrelor (scote/fungi), velele fiind schimbate in sezonul care a trecut.

1 (5)
cabina
interior

Anterioară
Următoare

Speram ca va place ce vedeti – pentru rezervari in sezon 2022 il puteti contacta pe colegul nostru Andrei Nicolescu (telefon: 0754 055 502, e-mail: andrei.nicolescu@redlotus-sailing.ro)

Va asteptam la bord!

Lasă un comentariu