Categorii
Cruise

De ce să mergi în expediție?

Vara a început să își intre treptat în drepturi și inevitabil începem să ne gândim și la un bine meritat concediu. Dar totuși unde să mergem, ce buget avem la dispoziție și ce experiențe ne vor aduce relaxarea și maximul de satisfacție pentru banii pe care oricum îi cheltuim?

Alegerea destinației pentru muți dintre noi este deja stabilită căci nu e vară fără un concediu la mare.

Deși statul la plajă și înotul sunt relaxante, ar merge și o experiență nouă sau o vizită într-un loc în care nu am fost. Astfel noi vă propunem un alt tip de vacanță și anume, vacanțele pe yachturi de tip velier și catamaran, că o alternativă inspirată și de succes ce oferă o multitudine de posibilități net superioare unei vacanțe convenționale.

Vacanțele de acest gen nu sunt ideale pentru toată lumea și afirmăm acest lucru nu din cauza costurilor, căci se găsesc variante accesibile. Acest tip de experiențe se potrivește persoanelor care își doresc ceva mai mult de la concediul lor, cum sunt destinațiile noi, cultură și gastronomie diferită și un program unic în fiecare zi.

Velierele te poartă astfel, dintr-un loc în altul, dintr-o insulă în altă, de la o priveliște la altă. Yacht-ul îți oferă mobilitate maximă de mișcare, independența și posibilitatea descoperirii de noi perspective cu adevărat extraordinare.

Expedițiile oferă o valoare excelentă în schimbul banilor, deoarece tarifele includ aproape tot ce aveți nevoie pentru o călătorie fantastică: cazare, divertisment în timpul zilei și seara și transport între destinații. Într-o croazieră, despachetați o singură dată, iar hotelul dvs. plutitor vă duce din oraș în oraș sau din insulă în insulă și nu este nevoie să vă încurcați cu programul de tren sau feribot sau să vă trageți valiza de-a lungul străzilor pietruite.

Nu puteți decide între două sau mai multe destinații? Atunci alegeți un itinerar care vizită toate orașele din lista de dorințe. În fiecare zi, vei fi într-un nou loc.

Deoarece expedițiile oferă un pachet complet cu  transport și cazare, acestea sunt foarte ușor de planificat. Alegeți destinația, stabiliți concediul, rezervați cabina și plecați.

Ați dorit întotdeauna să vizitați o anumită țară, dar sunteți nervos în legătură cu bariera lingvistică? Curios, dar nervos cu privire la obiceiurile țării? O croazieră este una dintre cele mai bune modalități de a vedea cele mai exotice și străine destinații din această lume într-un mod ușor. Itinerariile oferă opriri în marile orașe și sate pitorești, toate acestea fiind puncte culminante regionale, deci nu trebuie să faceți cercetări despre cele mai bune locuri de vizitat într-o destinație necunoscută. Dacă nu vă simțiți confortabil cu vizitarea în mod independent a obiectivelor turistice independente, pur și simplu mergeți să vizitați cu membrii echipajului, care vorbesc limba engleză și cunosc destinațiile.

Oricine a urmărit „The Love Boat” știe că există un romantism în călătoriile pe mare. Vântul prin păr, priveliștile apei  nesfârșite, stelele care sclipesc deasupra tuturor, toate par clișee dar sunt experiențe reale la bord! Dacă doriți să aveți parte de romantismul din anii de adoleșcență, o vacanță pe mare vă oferă mult timp de petrecut împreună – împărtășind același loc de stat la soare, o masă pentru doi la cină, dansând seara sau petrecând timp de calitate pe uscat, la plajă sau în plimbare.

Temerea cel mai des invocată este răul de mare. Plimbarea cu ambarcațiuni necesită ieșirea din zona de confort oferită de o vacanță convențională și astfel oferirea unui sentiment de libertate celor care își doresc să încerce.

Toți putem avea rău de mare dar există metode de a rezolva această problemă cu rate mari de reușită. Nu uita că la finalul unei astfel de experiențe îți vei putea bifa cu succes înfrângerea unei mulțimi de temeri – rău de mare, frica de apă, de valuri și multe altele.

Cel mai bun exemplu este reacția opozabilă a minții și a organismului tău care, după 2-3 zile petrecute pe yacht, se simte mult mai confortabil și în largul sau pe apă decât pe uscat.

Noi te invităm să încerci, cu siguranță nu vei regreta!

Sursă:

  1. https://www.cruisecritic.co.uk/articles.cfm?ID=1106
5 1 vote
Lasa review-ul tau aici
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments