ȘCOALĂ

DE NAVIGAȚIE

⛵ Învață ⛵ Explorează ⛵ Performează

Se spune că pe mare orice grijă dispare.

Așa cum înveți să conduci o mașină, să joci tenis sau să devii AS în domeniul vânzărilor, așa poți învăța și să navighezi. Este despre leadership. Este un sport pentru bărbați, dar și pentru femei.  Nu este simplu, dar este un sport provocator, molipsitor, plin de adrenalină, care îți antrenează continuu corpul și mintea. Și mai are un avantaj: poți face o carieră pe viață, nu are limită de vârstă. În locul în care nu există semafoare, te încarci cu energie pozitivă, inspirație și motivație și faci cunoștință cu adevăratul tu. That’s a real challenge in sailing!  

Navighezi către necunoscut, îți depășești limitele, descoperi răsărituri și apusuri năucitoare, peisaje și vietăți nemaivăzute, comori spirituale și camarazi adevărați.  

Așadar, de ce să navighezi? Ca să simți cu adevărat că trăiești! 

Te ajutăm noi să afli tot ce știm despre navigație și să devii cel mai bun!

BENEFICIILE

CURSURILOR

Experiența de a naviga ne-a învățat că lucrul în echipă este calea către succes. Așadar, chiar dacă nu ai navigat niciodată, noi vom fi alături de tine sa te îndrumăm pe toată durata cursurilor, dar și după obținerea brevetului de conducător de ambarcațiune. Astfel că, vei câștiga abilități noi, dar și o echipă cu care poți descoperi lumea. Iată beneficiile cursurilor:

ÎNSCRIE-TE LA CURSURI!

Cursurile Entry-level și Intermediate nu necesită experiență, așa că pot fi urmate de toate persoanele doritoare începând cu vârsta de 18 ani. Acestea sunt formate din două părți: TEORIE + PRACTICĂ. 

Partea practică se desfășoară în București, sau în Snagov pe lac, dar avem centru de pregătire și examene și în Mangalia.

Cursurile se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, cuplurilor sau companiilor care-și doresc un team-building cu totul și cu totul special (suport, determinare, muncă în echipă)

Entry - LEVEL

Curs Intensiv Categoria C – navigație costieră (București)

Curs Intensiv Categoria D – navigație pe ape interioare (București)

Curs Intensiv Categoria D+C – navigație cu motor, costier și pe ape interioare (București)

INTERMEDIATE

Curs Intensiv Categoria S – manevra navei cu vele (Mangalia)

Curs Intensiv Categoria C+S – navigație costieră până la 6 mile cu vele

Curs Intensiv Categoria d+c+S – navigaȚie vele/motor, costier Și ape interioare

ADVANCED

Curs Intensiv Categoria B – navigaȚie vele/motor, pÂnĂ la 24 mn.

Curs Intensiv Categoria A – navigaȚie vele/motor, Toate Zonele (All Zone)

Curs RADIO SRC/LRC – GDMSS

CURS OPERATOR RADIO SRC / LRC – GDMSS

INSTRUCTORI

Florin Olteanu și alți 4 instructori cu experiență încep sesiunile de pregătire pentru cei ce doresc să învețe să navigheze, să cunoască terminologia, reglementările din domeniu și să obțină brevetul de conducător de nave de agrement categoriile C, D, S, C+D, C+S, C+D+S, precum și cursul de radiocomunicații SRC/LRC.

Instructorii noștri sunt navigatori cu experiență pe toate tipurile de ambarcațiuni: cu vele și motor, de agrement, nave comerciale de dimensiuni mari.

Calendar expediții

Schimbă ritmul cotidian alert la unul liniștit într-o altfel de vacanță!

La bordul unor catamarane de generație nouă, în minunatele arhipelaguri ale Greciei, te vei simți în al nouălea cer.

Invităm persoane care nu au navigat niciodată să ni se alăture și să descopere un alt mod de a trai atunci când sunt în vacanță.

Am avut norocul sa învăț de la cei mai buni

Rated 5 out of 5
16 septembrie 2021

……..începutul nu este ușor deloc, tăria ți se formează în timp și prin experiențele pe care le vei avea. Dar cea mai importantă este fundația….baza cu care pleci la drum!!! Dacă e șubredă, nu poți clădi ceva rezistent pe ea, însă dacă e solidă poți depăși orice limită. Si daca totul pleacă din pasiune, cu siguranță va fi o reușită . Am avut norocul sa învăț de la cei mai buni…Mulțumirile se îndreaptă către REDLOTUS SAILING ,instructor Florin Olteanu , omul calm, răbdător și interesat ca tu să înveți cu adevărat tainele navigației…..chiar dacă am devenit posesoarea permisului categoria C ,colaborarea continua!!!
Am multe de învățat. 🙏🙏🙏

Aniela P

Recomand

Rated 5 out of 5
16 septembrie 2021

Acolo unde experienta își spune cuvântul ⛵ Fair winds!

Ileana P.

Copyright © 2021, Redlotus Offshore Sailing SRL. Toate drepturile sunt rezervate. Web development si SEO SPB

×