Black Sea Miles Building Editia 2

Prin aceasta Expeditie – Black Sea Miles Building – ne adresam atat cursantilor scolii de navigatie Redlotus cat si cursantilor celorlalte scoli de navigatie, posesori de brevete de navigatie (sau viitori posesori), ce doresc sa acumuleze experienta in navigatia cu vele si motor, capatand incredere in propriile forte si cunostinte.
Consideram optim acest traseu pe parcursul celor 6 zile de navigatie, in apele teritoriale ale celor doua tari – Romania si Bulgaria – in care particiantii la Expeditie vor avea timp suficient pentru a se acomoda
la bord si indeplini obiectivele setate, sub atenta supraveghere a instructorilor Redlotus, precum si de a descoperi orase superbe, incarcate de istorie, de pe Riviera Bulgara – Varna , Sozopol, Nesebar si Balchik

TARIF: 350

Coasta Bulgara a Marii Negre, cunoscuta drept Riviera Bulgara, acopera intreaga latura estica a Bulgariei intinzandu-se de la granita cu Romania (in Nord) pana in nordul Turciei Europene (in Sud), de-a lungul celor 378 km de coasta.
Plaje cu nisip alb si auriu ocupa aproximativ 130 km din cei 378 km ai
coastei. Regiune este un important centru turistic in sezonul estival (Mai–Octombrie), ce atrage milioane de turisti straini si locali constituind una dintre cele mai populare atractii pentru turisiti ale Bulgariei.
Inainte de 1989, coasta Bugara a Marii Negre era cunoscuta international ca Riviera Rosie. De la caderea Cortinei de Fier, este cunoscuta ca Riviera Bulgara.
Varna este al treilea oras ca marime din Bulgaria și cel mai mare oraș și statiune de pe litoralul de pe coasta bulgară a Mării Negre . Situat strategic în Golful Varna, orașul a fost un centru economic, social și cultural major de aproape trei milenii. Cunoscut istoric sub numele de Odessos, Varna s-a dezvoltat de la o așezare litorală tracică la un port maritim major pe Marea Neagră .
Balcic este un oraș de coastă al Mării Negre și o stațiune pe litoral. Orașul se întinde pitoresc de-a lungul teraselor deluroase care coboară de peplatoul Dobruja până la mare. Este adesea numit „Orașul alb” din
cauza culorii albe a dealurilor. Palatul Balcic (reședința de vară preferată a reginei Maria a României) și Grădina Botanică Balchik adiacentă sunt cele mai populare repere ale orașului și o destinație turistică populară.

Urcă-te la bordul velierului Ambarcatiunea Minorca -Dufour 44 Performance cu 4 cabine duble și 2 băi sau Ostwind -Bavaria 45 cu 4 cabine duble si 3 bai și ridică ancora în căutarea unei croaziere liniștite, pline de cunostinte si experiente de sailing noi.

  The event is finished.

  Date

  iul. 02 - 07 2023
  Expired!

  Cost

  350€

  Location

  Nesebar
  Nesebar, Bulgaria
  Category

  Organizer

  Redlotus Sailing
  Phone
  +40 754 055 500
  Email
  office@redlotus-sailing.ro

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.